Elev hos os

 

BLIV SPEDITØR - ET GODT SPRINGBRÆT TIL EN INTERNATIONAL KARRIERE

Vi er en alsidig branche, hvor speditøren sørger for, at varer kan bevæge sig frit rundt i verden med bil/bane/skib eller fly.

Kunderne beskæftiger sig typisk med im- eller eksport, eller begge dele og speditøren skal være en god samarbejdspartner, men også sparringspartner, idet mange opgaver består i at rådgive og servicere kunden. 

Når speditøren kender kundens behov, gælder det om at finde de rigtige løsninger på den samlede logistik, herunder også toldtekniske opgaver.

Som elev skal du vide noget om salg, erhvervsøkonomi, jura, transport og logistik samt sprog og kultur. Den viden bliver du udstyret med under uddannelsen til speditør, og du bruger den i din hverdag.

Som speditør er det nemlig DIG, der står bag den vellykkede transport!

Du løser komplekse logistiske udfordringer og får flyttet varer fra A til B på den hurtigste, bedste og billigste måde. Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø med mulighed for evt. udstationering i udlandet.

Derfor er det vigtigt, at du:

* kan lide at sælge og rådgive andre

* kan tænke innovativt

* bevarer ro og overblik i pressede situationer

* kan og vil tage ansvar

Så hvis du har lyst til at arbejde i et miljø med fart på og har ovennævnte kvalifikationer, da er en elevplads i speditonsbranchen det helt rigtige for dig.

Læs mere om din nye karrieremulighed på blivspeditør.dk