Danske Speditører og DILF afholder parallelt igen i år deres to store konferencer: Transportjuridisk mødedag 2016 & Lager 2016

Danske Speditører og DILF afholder parallelt igen i år deres to store konferencer: Transportjuridisk mødedag 2016 & Lager 2016

Oprettelsesdato

21.04.2016 - 10:18

Igen i år har vi den store fornøjelse at tilbyde konferencen Transportjuridisk Mødedag 2016 og i samarbejde med DILF konferencen Lager 2016.

 

Transportjuridisk Mødedag 2016: Med overgangen fra den "gamle" toldkodeks til EU-toldkodeksen sker der en lang række større og mindre ændringer i toldreglerne. Helt grundlæggende ændres lovgivningen fra at være skrevet i en analog til at være skrevet i den digitale verden. Disse ændringer har betydning for både transportkøbere- og sælgere. Hvad betydning har disse ændringer for dig og din virksomhed?

Hør b.la. om:

·         De forretningsmæssige, juridiske og forsikringsmæssige konsekvenser for din virksomhed af det nye toldkodeks

·         De sidste transportjuridiske nyheder

·         Mød Peter Hansen, Transportmanager i Novozymes tale om ” Hvordan skabes det værdiskabende samarbejde transportsælger og køber imellem?”

·         Debat i plenum – hvordan sikrer vi de bedste relationer og det bedste samarbejde transportsælger og køber imellem?

For yderligere information og tilmelding – tryk her

 

Lager 2016: Hør høj aktuelle og spændende indlæg fra virksomheder, der arbejder målrettet med at optimere og fremtidssikre deres lagre. Programmet vil afspejle de udfordringer og problemstillinger, som mange oplever på lagerområdet, og vi glæder os til at præsentere dig for et program med cases om interessante lagerprojekter.

Hør b.la. om:

·         Case: Imerco – Optimering og fleksibilitet med nyt centrallager og weblager

·         Case: NiceHair.dk - Fra enmands-kældervirksomhed til markedsledende på online-platformen i løbet af kun 6 år

·         Lagerbesøg: Solar Centrallager, Vejen Kundelogistikchef Jan Dewald Hansen, v/ Solar A/S

For yderligere information og tilmelding – tryk her

 

Generelt: Som afslutning på konferencerne har deltagerne – traditionen tro – mulighed for at deltage i en debat session om værdiskabelse og samarbejde transportkøber og –sælger imellem, eller deltage på et lagerbesøg.

Kom og få målrettet inspiration og netværk med andre, der arbejder med samme områder. Husk, du og dine kollegaer kan ved samtidig tilmelding deltage 3 og kun betale for 2 på begge spor.

 

Konferencerne afholdes parallelt på Comwell Middelfart onsdag den 25. maj 2016.

 

Vi håber at se dig den 25. maj.